Taksin hinta Rovaniemellä on aina etukäteen tiedossa

Matkustaessasi turvallisesti meidän kyydissämme, on taksin hinta sinulle aina etukäteen tiedossa – ja vältyt ikäviltä yllätyksiltä!

Soita ilmaiseen (vain paikallisverkkomaksu) tilausnumeroomme!

Taksin hinnat Rovaniemellä 2.12.2021 alkaen

Taksin perusmaksu

 

  • Voimassa 24h joka päivä
  • 1-4 henkilön kuljetuksissa 7,90€
  • 5-8 henkilön kuljetuksissa 1,90€
  • Aikamaksu 0,80€ / minuutti

Taksin kilometrimaksu

 

  • 1-4 henkilöä 1,40€/km
  • 5-8 henkilöä 1,96€/km

Maksuvaihtoehdot

 

  • Meillä voit maksaa kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla, käteisellä sekä myös AmericanExpress- ja DinersClub-korteilla

Yhteystiedot

 

Taksin tilausnumeromme kuten kaikki muutkin numeromme ovat normaalin paikallispuhelumaksun hintaisia! Ei ylimääräisiä minuutti tai puhelukohtaisia velotuksia.

Hinnasto on voimassa meidän kautta tilatuissa taksikuljetuksissa. Samat hinnat pätevät myös kun hyppäät kyytiimme esimerkiksi taksitolpalta, lentoasemalta tai juna-asemalta.

Taksin lähtömaksu

Taksin lähtömaksu on riippuvainen lähtöpaikassa kyytiin tulevasta henkilömäärästä. Perusmaksu on voimassa 24/7 vuoden jokaisena päivänä.

Lähtö 1-4 henkilön kuljetuksissa on aina 7,90 € ja 5-8 henkilön kuljetuksissa 11,90 €. *Pakettikuljetuksissa lähtömaksu on 7,90 € jollei toisin ole sovittu.

Lähtömaksu voidaan laittaa päälle kun auto saapuu tilausosoitteeseen tai kun asiakas nousee esimerkiksi taksitolpalta kyytiin. Poikkeuksena ennakkotilaus, jolloin veloitus alkaa viimeistään kun ennakkotilauksen aika on täysi.

Lisät

Tavarankuljetuslisä 5,00 € peritään eläimistä tai isokokoisista esineistä taksikuljetuksessa. Esimerkiksi sukset, isot huonekalut, isot soittimet (mm. rummut, sello). Tavanomaisista matkatavaroista ei peritä lisämaksua!

*Pakettikuljetuksissa arvonlisävero on 24 %.

Kiinteähintaisissa kuljetuksissa otathan yhteyttä myyntiimme ja pyydä tarjous.

Mikäli jokin jäi askarruttamaan esimerkiksi taksin hinnoissa niin voit lähettää meille sähköpostia ja kysyä lisätietoja. Vastaamme Sinulle mahdollisimman pian!

Taksin hinta Rovaniemi

Voit kysyä meiltä myös kiinteähintaisia kuljetuksia – ilman taksikylttejä ja -merkkejä

J.Kantola on rovaniemeläinen taksi- ja tilauskuljetuksia tarjoava yritys.  Meidän ammattitaitoisten ja koulutettujen kuljettajiemme kyydissä pääset aina turvallisesti ja ajoissa perille!

Yhteystiedot

 

Yritysmyynti ja tilausajot
010 338 9890
arkisin 9:00-16:00

Puhelinnumero autoon
010 338 9898

Sähköposti
info@jkantola.fi
sales@jkantola.fi

Osoite
Lapinkatu 31,
96190 Rovaniemi

 

Pyydä tarjous

Matka*

Ajankohta*

8 + 3 =