J.Kantola tmi

J.Kantola tmi on aito paikallinen ja perinteinen kuljetusyritys. Yrittäjän juuret taksialalle juurtaa 1960-luvulle kun isovanhemmat perustivat taksin maaseudulle. Yrittäjyys suvussa on jatkunut sieltä lähtien tähän päivään saakka.

Lupatunnus: TAKSI-600725 

Luotettava paikallinen taksi

Paikallinen

Yrityksen paikallisuudesta kertoo Rovaniemen Yrittäjien perustama ja sertifioima Likiliike-tunnus. Likiliikkeeksi pääsee kun on yli 50%:sti paikallinen ja meidän yrityksemme on täydet 100%:ia paikallinen!

J.Kantola on toistaiseksi ainoa ”Liki-Taksi” Rovaniemellä.

Kuljetuskalusto Rovaniemellä tilausajoissa ja pakettikuljetuksissa
Kuljetuskalusto JKantola

Laadukas

Pienenä kuljetusyrityksenä voimme paremmin taata tasalaatuista palvelua niin taksi- kuin tilausajo puolella. Jokainen asiakas niin yritys kuin yksityispuolella on meille yhtä tärkeä.

Koulutamme tarvittaessa kuljettajamme itse vaikka nykylaki ei koulutusta sitä vaadikkaan. 

J.Kantola

Yritykseni on perustettu vasta syksyllä 2016. Kokemusta alalta on kertynyt kuitenkin jo vuodesta 2004 jolloin istahdin ensimmäisen kerran pirssin rattiin työntekijänä. Toistakymmentä vuotta ”renkinä” ehti opettaa asian jos toisenkin ja joka päivä autoilevana yrittäjänä opettaa vielä lisää.

Vanhan lain aikaan ehdin olla yrittäjänä vajaan vuoden. Vaikka vanhasta enemmän pidinkin, niin silti on mielenkiintoista ja mukavaa olla katsomassa, että mitä taksin uusi aika tuo tullessaan.

Toivon että asiakkaat luottavat edelleen perinteiseen taksiin koska hyviä yrittäjiä ja yrityksiä on jäljellä ja lisää varmasti tulee. Me luotamme Teihin. 

Kuljetuskalusto JKantola

J.Kantola on rovaniemeläinen taksi- ja tilauskuljetuksia tarjoava yritys. Meidän ammattitaitoisten ja koulutettujen kuljettajien kyydissä pääset aina turvallisesti ja ajoissa perille!

Yhteystiedot

 

Yritysmyynti ja tilausajot
010 338 9890
arkisin 9:00-16:00

Puhelinnumero autoon
010 338 9898

Sähköposti
info@jkantola.fi
sales@jkantola.fi

Osoite
Näätäpolku 42,
96900 Rovaniemi

 

Pyydä tarjous

Matka*

Ajankohta*

13 + 6 =