J.Kantola tmi

J.Kantola tmi on aito, paikallinen ja perinteinen kuljetusyritys. Yrittäjän juuret taksialalle juurtavat 1960-luvulle, kun isovanhemmat perustivat taksin maaseudulle. Yrittäjyys on jatkunut suvussa sieltä lähtien tähän päivään saakka.

Luotettava paikallinen

Paikallinen

Yrityksen paikallisuudesta kertoo Rovaniemen Yrittäjien myöntämä Likiliike –sertifikaatti. Likiliikkeeksi pääsee kun on yli 50%:sti paikallinen, ja meidän yrityksemme on täydet 100%:ia paikallinen!

J.Kantola on ensimmäinen “Liki-Taksi” Rovaniemellä.

Kuljetuskalusto Rovaniemellä tilausajoissa ja pakettikuljetuksissa
Kuljetuskalusto JKantola

Laadukas

Pienenä kuljetusyrityksenä voimme paremmin taata tasalaatuista palvelua niin taksi- kuin tilausajo puolella. Jokainen asiakas niin yritys- kuin yksityispuolella on meille yhtä tärkeä.

Koulutamme tarvittaessa kuljettajamme itse, vaikka nykyinen taksilaki ei koulutusta vaadikkaan. 

J.Kantola

  Yritykseni on perustettu vasta syksyllä 2016.  Kokemusta alalta on kertynyt kuitenkin jo vuodesta 2004, jolloin istahdin ensimmäisen kerran pirssin rattiin työntekijänä. Toistakymmentä vuotta “renkinä” ehti opettaa asian jos toisenkin, ja jokainen päivä autoilevana yrittäjänä opettaa vielä lisää.

Vanhan lain aikaan ehdin olla yrittäjänä vajaan vuoden.  Vaikka vanhasta enemmän pidinkin, niin silti on mielenkiintoista ja mukavaa olla katsomassa, mitä taksin uusi aika tuo tullessaan.

Toivon, että asiakkaat luottavat edelleen perinteiseen taksiin, koska hyviä yrittäjiä ja yrityksiä on jäljellä – ja lisää varmasti tulee.

Me luotamme Teihin. 

Kuljetuskalusto JKantola

J.Kantola on rovaniemeläinen taksi- ja tilauskuljetuksia tarjoava yritys.  Meidän ammattitaitoisten ja koulutettujen kuljettajiemme kyydissä pääset aina turvallisesti ja ajoissa perille!

Yhteystiedot

 

Yritysmyynti ja tilausajot
010 338 9890
arkisin 9:00-16:00

Puhelinnumero autoon
010 338 9898

Sähköposti
info@jkantola.fi
sales@jkantola.fi

Osoite
Lapinkatu 31,
96190 Rovaniemi

 

Pyydä tarjous

Matka*

Ajankohta*

11 + 11 =