Taksi Rovaniemi

Automme operoivat Rovaniemeltä käsin ympäri Lapin ja Suomen. Kyydissämme pääsee myös naapurimaihin kuten Ruotsiin ja Norjaan. Ammattitaitoiset kuljettajat kuljettavat sinut, ystäväsi ja perheenjäsenesi aina turvallisesti määränpäähäsi.  Kaikissa takseissamme on sinetöidyt taksamittarit, maksupäätteet ja kuittitulostimet.

Lupatunnus: TAKSI-600725

Luotettava ja turvallinen taksi

Lentokenttätaksi Rovaniemi

Tilaa taksi lähtiessäsi tai saapuessasi lentokentälle mieluiten ennakkoon. Näin vältyt odottamiselta ja varmistat, että auto on sinua aina vastassa.

Voit varata auton joko soittamalla tai lähettämällä meille viestin lomakkeella. Vahvistamme tilauksen vastaamalla sähköpostiisi, ja voit olla huoletta kyydistäsi.

Voimme hakea tai viedä sinut myös toiselle lentokentälle. Esimerkiksi Kittilän, Kemi, Ivalon tai Oulun kentälle

Saapuessasi Rovaniemelle seuraamme lentokoneen lennon saapumisaikaa, eikä sinun tarvitse kertoa meille esimerkiksi koneen myöhästymisestä.

Muistathan ennakkotilauksista perittävän 5,00€ (sis. ALV) suuruisen lisämaksun.

Kaikki taksikuljetusten hintamme näet täältä.

Voit käyttää sivuiltamme löytyvää hintalaskuria taksimatkan hinnan arvioimiseen. Laskuriin pääset klikkaamalla tätä linkkiä.

Mikäli haluat kiinteähintaisia kuljetuksia, niin olethan yhteydessä sähköpostilla myyntiimme.

Ennakkotilaus

13 + 6 =

Lapin pääkaupunki

Rovaniemi, tuo Lapin pääkaupunki, tunnetaan mm. Alvar Aallosta, Joulupukista, revontulista sekä turvallisesta ja luotettavasta taksista.  Sekä paikalliset että matkailijat käyttävät taksia yhtenä liikkumismuotona.  Oli kyseessä sitten arkinen kauppareissu taksilla, matkalle lähtö tai revontulien metsästys niin kuljetusvälineeksi osuu useimmiten taksi.

Lisätietoja hienosta kaupungistamme löytyy Visit Rovaniemen -kotisivuilta.  Sieltä löytyy sekä tietoa että vinkkejä aktiviteeteista ympäri vuoden.

Etsitkö perinteistä taksia rovaniemeltä, vai haluatko arjen luksusta juhlatilaisuuksiin tai vaikka matkustamiseen? Tilaa taksi soittamalla suoraan meille tai pyydä tarjous tilausajosta myynnistämme.

Taksi Rovaniemi

Lähitaksi Rovaniemi

Yksi autoistamme kuuluu Lähitaksi Rovaniemen ajovälitykseen.  Monet tuntevat välitysyhtiön paremmin vanhana Rovaniemen Aluetaksi Oy:nä.

Auton tunnistaa pienestä Lähitaksi Premium merkistä etuovissa sekä ”Joulupukki -taksi” eli Santa’s Official Taxi -merkistä.

Tätäkin autoa voidaan käyttää niin taksi-, tilaus- kuin edustusajoissa.  Autosta on mahdollista poistaa näkyvät taksitunnukset.

Kaikki automme ovat nelivetoja, joten talvikelilläkin voi nauttia mukavan tasaisesta kyydistä, eikä matka katkea ihan ensimmäiseen lumisateeseen.

J.Kantola - Taksi Rovaniemi

Muut autot merkitsemme tyylikkäällä logollamme, joka on esillä sekä auton kyljissä että taksikyltissä. 

Kaikissa autoissamme on aina sama hinta!

Tummennetut lasit matkustamossa pitävät yksityisyyden suojattuna.

Kuljetamme autoillamme myös paketteja.  Pakettikuljetuksista taksilla voitte kysyä myynnistämme!

Kuljetuskalusto JKantola
Kuljetuskalusto JKantola

Maksaminen taksissa

Meidän takseissamme maksaminen on helppoa ja turvallista. Hyväksymme maksuvälineenä käteisen sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit.  Meillä käyvät myös American Express ja Diners Club!

Ja mikä tärkeintä, meiltä saat aina kuitin!

Mukavaa matkaa!

J.Kantola

Pyydä tarjous tilausajosta etukäteen ja pääset turvallisesti ja ajoissa perille!

J.Kantola on rovaniemeläinen taksi- ja tilauskuljetuksia tarjoava yritys.  Meidän ammattitaitoisten ja koulutettujen kuljettajiemme kyydissä pääset aina turvallisesti ja ajoissa perille!

Yhteystiedot

 

Yritysmyynti ja tilausajot
010 338 9890
arkisin 9:00-16:00

Puhelinnumero autoon
010 338 9898

Sähköposti
info@jkantola.fi
sales@jkantola.fi

Osoite
Näätäpolku 42,
96900 Rovaniemi

 

Pyydä tarjous

Matka*

Ajankohta*

6 + 9 =