Taksi Rovaniemi

Automme operoivat Rovaniemeltä käsin ympäri Lapin ja Suomen. Kyydissämme pääsee myös naapurimaihin kuten Ruotsiin ja Norjaan. Ammattitaitoiset kuljettajat kuljettavat sinut, ystäväsi ja perheenjäsenesi aina turvallisesti määränpäähäsi.  Kaikissa takseissamme on sinetöidyt taksamittarit, maksupäätteet ja kuittitulostimet.

Lupatunnus: TAKSI-600725

Luotettava ja turvallinen taksi

Lentokenttätaksi Rovaniemi

Tilaa taksi lähtiessäsi tai saapuessasi lentokentälle mieluiten ennakkoon. Näin vältyt odottamiselta ja varmistat, että auto on sinua aina vastassa.

Voit varata auton joko soittamalla tai lähettämällä meille viestin lomakkeella. Vahvistamme tilauksen vastaamalla sähköpostiisi, ja voit olla huoletta kyydistäsi.

Voimme hakea tai viedä sinut myös toiselle lentokentälle. Esimerkiksi Kittilän, Kemin, Ivalon tai Oulun kentälle

Saapuessasi Rovaniemelle seuraamme lentosi saapumisaikaa, eikä sinun tarvitse kertoa meille esimerkiksi koneen myöhästymisestä. Muistathan kertoa lennon numeron tilatessasi!

Kaikki taksikuljetusten hintamme näet täältä.

Mikäli haluat kiinteähintaisia kuljetuksia, niin olethan yhteydessä sähköpostilla myyntiimme.

Ennakkotilaus

2 + 12 =

Taksin tilaaminen 

Soita, lähetä sähköpostia, pyydä tarjous tai varaa vaikka yllä olevalla lomakkeella lentokenttäkuljetus itselle valmiiksi.

Tiedäthän, että mitä tarkemmin kerrot osoitteen niin sitä paremmin kuljettajakin löytää oikeaan paikkaan. Rovaniemellä on samantyylisiä osoitteita joitan, joten olethan tarkkana, että osoite ja kaupunginosa vastaavat toisiaan! Mainitse siis tilatessa kaupunginosa, osoite tai paikka (esim. ravintola tai risteävät kadut), rapun kirjain jos samassa osoitteessa on useampi rappu. Henkilömäärä ja mahdolliset isot esineet, eläimet yms. on tärkeä mainita tilatessa, niin emme saavu sedan taksilla hakemaan sinua ja kirjahyllyä. Pidäthän numerosi näkyvillä soittaessa tai kerro se meille, niin voimme tarvittaessa soittaa sinulle takaisin.

Kärsitkö hengitystieoireista? Kerro se meille tilatessa ja suojaa myös itsesi. Pyrimme pitämään suojia saatavilla myös autossamme. Tila-autossamme voit istua auton takaosaan mahdollisimman kauas kuljettajasta.

Taksi Rovaniemi

Lähitaksi Rovaniemi

Kuulumme Lähitaksi Rovaniemen ajovälitykseen.  Monet tuntevat välitysyhtiön paremmin vanhana Rovaniemen Aluetaksi Oy:nä. 

Auton tunnistaa pienestä Lähitaksi Business merkistä etuovissa.

Autoa voidaan käyttää niin taksi-, tilaus- kuin edustusajoissakin.  Autosta on mahdollista poistaa näkyvät taksitunnukset.

Automme on neliveto, joten talvikelilläkin voi nauttia mukavan tasaisesta kyydistä, eikä matka katkea ihan ensimmäiseen lumisateeseen.

J.Kantola - Taksi Rovaniemi

Taksissa on aina sinetöidyt taksamittarit. Mittarit meille asentaa sekä sinetöi Mainos Harila.

Tummennetut lasit matkustamossa pitävät yksityisyyden suojattuna.

Kuljetamme autoillamme myös paketteja.  Pakettikuljetuksista taksilla voitte kysyä myynnistämme!

Kuljetuskalusto J.Kantola
Taxi Rovaniemi

Maksaminen taksissa

Maksaminen taksissa on turvallista ja helppoa. Hyväksymme maksuvälineenä sekä käteisen, että yleisimmät pankki- ja luottokortit.  Meillä käyvät myös matkailijoiden suosimat American Express ja Diners Club!

Autossamme on käytössä Verifonen maksupääte.

Ja mikä tärkeintä, meiltä saat aina kuitin!

Mukavaa matkaa!

J.Kantola

Arvomme – Luotettava, Ammattitaitoinen, Paikallinen taksi Rovaniemi 

J.Kantolan toiminnan perustana ovat perinteiset suomalaiset taksiarvot. Asiakkaita kunnioitetaan, eikä johdeta harhaan monimutkaisella hinnoittelulla. Kiinteät hinnat sisältävät koko luvatun palvelun, eikä hintaan näin ollen tule yllättäviä lisäkuluja esimerkiksi matkatavaroiden vuoksi. Suomessa ei ainakaan toistaiseksi peritä tienkäyttömaksuja tai siltatulleja, joten hintaan ei lisätä olemattomia kuluja edes ulkomailta saapuville –rehellisyys ja kaikille sama hinta on aina ollut tärkeä osa suomalaista taksikulttuuria.

Me tunnemme tien. Suomessa taksinkuljettajilla on kautta aikain ollut rautainen ammattitaito auton kuljettamiseen ja hyvä paikallistuntemus, ja meillä halutaan pysyä tilanteesta kartalla edelleen. Tietysti jokaiselle voi tulla vastaan uusia osoitteita, mutta Rovaniemen ympäristön hotellit ovat kuljettajillemme tuttuja ja lumella ajo revontulten loimutessa sujuu yhtä hyvin kuin kesäkelillä yöttömän yön auringon alla.

Turvallisen matkan ja luotettavan perille pääsyn takaa myös laadukas kalustomme nykyaikaisine turvavarusteluineen ja nelivetoineen. Suomessa taksiliikenteessä olevat autot ovat olleet kautta aikain tunnettuja siitä, että taksilla kehtaa lähteä pihasta kuin pihasta, ja se herättää arvostusta naapureissa.

Lapin pääkaupunki

Rovaniemi, tuo Lapin pääkaupunki, tunnetaan mm. Alvar Aallosta, Joulupukista, revontulista sekä turvallisesta ja luotettavista rovaniemen taksipalveluista.  Sekä paikalliset että matkailijat käyttävät taksia yhtenä liikkumismuotona.  Oli kyseessä sitten arkinen kauppareissu taksilla, meno lentokentälle tai junalle, tai revontulien metsästys niin kuljetusvälineeksi osuu useimmiten taksi.

Lisätietoja hienosta kaupungistamme löytyy Visit Rovaniemen -kotisivuilta.  Sieltä löytyy sekä tietoa että vinkkejä aktiviteeteista ympäri vuoden.

Etsitkö perinteistä taksia rovaniemeltä, vai haluatko arjen luksusta juhlatilaisuuksiin tai vaikka matkustamiseen? Tilaa taksi soittamalla suoraan meille tai pyydä tarjous tilausajosta myynnistämme.

Pyydä tarjous tilausajosta etukäteen ja pääset turvallisesti ja ajoissa perille!

J.Kantola on rovaniemeläinen taksi- ja tilauskuljetuksia tarjoava yritys.  Meidän ammattitaitoisten ja koulutettujen kuljettajiemme kyydissä pääset aina turvallisesti ja ajoissa perille!

Yhteystiedot

 

Yritysmyynti ja tilausajot
010 338 9890
arkisin 9:00-16:00

Puhelinnumero autoon
010 338 9898

Sähköposti
info@jkantola.fi
sales@jkantola.fi

Osoite
Lapinkatu 31,
96190 Rovaniemi

 

Pyydä tarjous

Matka*

Ajankohta*

13 + 9 =