Taksi Rovaniemi

Automme operoivat Rovaniemeltä käsin ympäri Lapin ja Suomen. Kyydissämme pääsee myös naapurimaihin kuten Ruotsiin ja Norjaan. Ammattitaitoiset kuljettajat kuljettavat sinut, ystäväsi ja perheenjäsenesi aina turvallisesti määränpäähäsi.  Kaikissa takseissamme on sinetöidyt taksamittarit, maksupäätteet ja kuittitulostimet.

Lupatunnus: TAKSI-600725

Korona-aika taksissa 

Maailma muuttui keväällä 2020. Paluuta entiseen normaaliin ei enää ole. Uusi normaali alkaa pikkuhiljaa avautuun kesän viimein saavuttua. Syksyllä toivottavasti ollaan jo uudessa ajassa ja ainakin enimmät rajoitukset ovat poistuneet.

Me olemme aina arvostaneet siisteyttä autoissamme. Rajoitusten alettua halusimme tehostaa sitä entisestään. Pyrimme pyyhkimään kosketuspinnat useamman kerran päivässä. Taistelemme bakteereja ja viruksia vastaan mahdollisimman neutraalin tuoksuisilla pesuaineilla,  jotta tuoksuille allergisetkin voivat tulla turvallisin mielin kyytiimme.

Mikäli tunnet itsesi sairaaksi (esim kuuume, hengitystieoireet) etkä tiedä vielä syytä, niin toivomme, että suojaisit itsesi kumihanskoin sekä suu- ja nenäsuojaimin. Pyrimme pitämään suojia saatavilla autoissamme.

Tervetuloa turvalliseen taksiin Rovaniemellä. Pysytään terveinä.

Luotettava ja turvallinen taksi

Lentokenttätaksi Rovaniemi

Tilaa taksi lähtiessäsi tai saapuessasi lentokentälle mieluiten ennakkoon. Näin vältyt odottamiselta ja varmistat, että auto on sinua aina vastassa.

Voit varata auton joko soittamalla tai lähettämällä meille viestin lomakkeella. Vahvistamme tilauksen vastaamalla sähköpostiisi, ja voit olla huoletta kyydistäsi.

Voimme hakea tai viedä sinut myös toiselle lentokentälle. Esimerkiksi Kittilän, Kemin, Ivalon tai Oulun kentälle

Saapuessasi Rovaniemelle seuraamme lentosi saapumisaikaa, eikä sinun tarvitse kertoa meille esimerkiksi koneen myöhästymisestä. Muistathan kertoa lennon numeron tilatessasi!

Kaikki taksikuljetusten hintamme näet täältä.

Mikäli haluat kiinteähintaisia kuljetuksia, niin olethan yhteydessä sähköpostilla myyntiimme.

Ennakkotilaus

13 + 12 =

Taksin tilaaminen 

Soita, lähetä sähköpostia, pyydä tarjous tai varaa vaikka yllä olevalla lomakkeella lentokenttäkuljetus itselle valmiiksi.

Tiedäthän, että mitä tarkemmin kerrot osoitteen niin sitä paremmin kuljettajakin löytää oikeaan paikkaan. Rovaniemellä on samantyylisiä osoitteita joitan, joten olethan tarkkana, että osoite ja kaupunginosa vastaavat toisiaan! Mainitse siis tilatessa kaupunginosa, osoite tai paikka (esim. ravintola tai risteävät kadut), rapun kirjain jos samassa osoitteessa on useampi rappu. Henkilömäärä ja mahdolliset isot esineet, eläimet yms. on tärkeä mainita tilatessa, niin emme saavu sedan taksilla hakemaan sinua ja kirjahyllyä. Pidäthän numerosi näkyvillä soittaessa tai kerro se meille, niin voimme tarvittaessa soittaa sinulle takaisin.

Kärsitkö hengitystieoireista? Kerro se meille tilatessa ja suojaa myös itsesi. Pyrimme pitämään suojia saatavilla myös autossamme. Tila-autossamme voit istua auton takaosaan mahdollisimman kauas kuljettajasta.

Taksi Rovaniemi

Lähitaksi Rovaniemi

Yksi autoistamme kuuluu Lähitaksi Rovaniemen ajovälitykseen.  Monet tuntevat välitysyhtiön paremmin vanhana Rovaniemen Aluetaksi Oy:nä. 

Auton tunnistaa pienestä Lähitaksi Premium merkistä etuovissa sekä ”Joulupukki -taksi” eli Santa’s Official Taxi -merkistä.

Tätäkin autoa voidaan käyttää niin taksi-, tilaus- kuin edustusajoissakin.  Autosta on mahdollista poistaa näkyvät taksitunnukset.

Kaikki automme ovat nelivetoja, joten talvikelilläkin voi nauttia mukavan tasaisesta kyydistä, eikä matka katkea ihan ensimmäiseen lumisateeseen.

J.Kantola - Taksi Rovaniemi

Muut autot merkitsemme tyylikkäällä logollamme, joka on esillä sekä auton kyljissä että taksikyltissä.

Meidän taksissa on aina sinetöidyt taksamittarit. Mittarit meille asentaa sekä sinetöi Mainos Harila.

Kaikissa autoissamme on aina sama hinta!

Tummennetut lasit matkustamossa pitävät yksityisyyden suojattuna.

Kuljetamme autoillamme myös paketteja.  Pakettikuljetuksista taksilla voitte kysyä myynnistämme!

Kuljetuskalusto J.Kantola
Taxi Rovaniemi

Maksaminen taksissa

Meidän takseissamme maksaminen on turvallista ja helppoa. Hyväksymme maksuvälineenä sekä käteisen, että yleisimmät pankki- ja luottokortit.  Meillä käyvät myös matkailijoiden suosimat American Express ja Diners Club!

Käytämme autoissamme sekä Verifonen että IWL Ingenico maksupäätteitä. 

Ja mikä tärkeintä, meiltä saat aina kuitin!

Mukavaa matkaa takseissamme!

J.Kantola

Arvomme – Paikallinen, Luotettava, Ammattitaitoinen

J.Kantolan toiminnan perustana ovat perinteiset suomalaiset taksiarvot. Asiakkaita kunnioitetaan, eikä johdeta harhaan monimutkaisella hinnoittelulla. Kiinteät hinnat sisältävät koko luvatun palvelun, eikä hintaan näin ollen tule yllättäviä lisäkuluja esimerkiksi matkatavaroiden vuoksi. Suomessa ei ainakaan toistaiseksi peritä tienkäyttömaksuja tai siltatulleja, joten hintaan ei lisätä olemattomia kuluja edes ulkomailta saapuville –rehellisyys ja kaikille sama hinta on aina ollut tärkeä osa suomalaista taksikulttuuria.

Me tunnemme tien. Suomessa taksinkuljettajilla on kautta aikain ollut rautainen ammattitaito auton kuljettamiseen ja hyvä paikallistuntemus, ja meillä halutaan pysyä tilanteesta kartalla edelleen. Tietysti jokaiselle voi tulla vastaan uusia osoitteita, mutta Rovaniemen ympäristön hotellit ovat kuljettajillemme tuttuja ja lumella ajo revontulten loimutessa sujuu yhtä hyvin kuin kesäkelillä yöttömän yön auringon alla.

Turvallisen matkan ja luotettavan perille pääsyn takaa myös laadukas kalustomme nykyaikaisine turvavarusteluineen ja nelivetoineen. Suomessa taksiliikenteessä olevat autot ovat olleet kautta aikain tunnettuja siitä, että taksilla kehtaa lähteä pihasta kuin pihasta, ja se herättää arvostusta naapureissa.

Paikallinen taksi Rovaniemi

Paikallisuus

Yrityksen paikallisuudesta kertoo Rovaniemen Yrittäjien kehittämä Likiliike -sertifikaatti. Tunnuksen saamiseksi yrityksen täytyy olla vähintään 50% paikallisessa omistuksessa. J.Kantola – Taksi Rovaniemi on 100% paikallinen yritys! Yrityksemme on ensimmäinen Likiliike -sertifikaatin saanut taksi rovaniemellä.

Likiliike -sivuillemme pääset kurkkaaman tästä linkistä.

Likiliike on rekisteröity tavaramerkki, jonka omistaa Rovaniemen Yrittäjät ry. Likiliike-merkin käyttöoikeuden myöntää Likiliikkeen johtoryhmä, jossa on lisäksi mukana Rovaniemen Yrittäjänaiset ry:n ja Rovaniemen Kehitys Oy:n edustajat.” (Suora lainaus Likiliikkeen sivulta)

Kuljetuskalusto J.Kantola

Lapin pääkaupunki

Rovaniemi, tuo Lapin pääkaupunki, tunnetaan mm. Alvar Aallosta, Joulupukista, revontulista sekä turvallisesta ja luotettavista rovaniemen taksipalveluista.  Sekä paikalliset että matkailijat käyttävät taksia yhtenä liikkumismuotona.  Oli kyseessä sitten arkinen kauppareissu taksilla, meno lentokentälle tai junalle, tai revontulien metsästys niin kuljetusvälineeksi osuu useimmiten taksi.

Lisätietoja hienosta kaupungistamme löytyy Visit Rovaniemen -kotisivuilta.  Sieltä löytyy sekä tietoa että vinkkejä aktiviteeteista ympäri vuoden.

Etsitkö perinteistä taksia rovaniemeltä, vai haluatko arjen luksusta juhlatilaisuuksiin tai vaikka matkustamiseen? Tilaa taksi soittamalla suoraan meille tai pyydä tarjous tilausajosta myynnistämme.

Pyydä tarjous tilausajosta etukäteen ja pääset turvallisesti ja ajoissa perille!

J.Kantola on rovaniemeläinen taksi- ja tilauskuljetuksia tarjoava yritys.  Meidän ammattitaitoisten ja koulutettujen kuljettajiemme kyydissä pääset aina turvallisesti ja ajoissa perille!

Yhteystiedot

 

Yritysmyynti ja tilausajot
010 338 9890
arkisin 9:00-16:00

Puhelinnumero autoon
010 338 9898

Sähköposti
info@jkantola.fi
sales@jkantola.fi

Osoite
Näätäpolku 42,
96900 Rovaniemi

 

Pyydä tarjous

Matka*

Ajankohta*

14 + 8 =