Taksi Rovaniemi

Automme operoivat Rovaniemeltä käsin ympäri Lapin ja Suomen. Kyydissämme pääsee myös naapurimaihin kuten Ruotsiin ja Norjaan. Ammattitaitoiset kuljettajat kuljettavat sinut, ystäväsi ja perheenjäsenesi aina turvallisesti määränpäähäsi.  Kaikissa takseissamme on sinetöidyt taksamittarit, maksupäätteet ja kuittitulostimet. 

Lupatunnus: TAKSI-600725

 

Luotettava ja turvallinen taksi

Lentokenttätaksi Rovaniemi

Tilaa taksi lähtiessä tai saapuessasi lentokentälle mieluiten ennakkoon. Näin vältyt odottamiselta ja varmistat, että auto on sinua aina vastassa.

Voit varata auton joko soittamalla tai lähettämällä meille viestin lomakkeella. Vahvistamme tilauksen vastaamalla sähköpostiisi ja voit olla huoletta kyydistäsi.

Saapuessasi Rovaniemelle me seuraamme lentokoneen lennon saapumista eikä sinun tarvitse kertoa meille esimerkiksi koneen myöhästymisestä.

Muistathan ennakkotilauksista perittävän 7,10€ (sis ALV) suuruisen lisämaksun.

Kaikki taksin hintamme näet täältä.

Ennakkotilaus

2 + 7 =

Kuljetuskalusto JKantola

Lähitaksi Rovaniemi

Yksi autoistamme kuuluu Lähitaksi Rovaniemen ajovälitykseen. Auton tunnistaa pienestä Lähitaksi Premium merkistä etu sivu-ovissa sekä ”Joulupukki -taksi” eli Santa’s Official Taxi merkistä.

Tätäkin autoa voidaan käyttää niin tilaus- kuin edustusajoissakin. Autosta on mahdollista poistaa taksitunnukset.

Kaikki automme ovat myös nelivetoja, joten talvikelilläkin voi nauttia mukavan tasaisesta kyydistä eikä matka katkea ihan ensimmäiseen lumisateeseen.

 

Taksi J.Kantola

Muut autot merkkaamme tyylikkäällä logollamme sekä auton kyljissä, että taksikyltissä. Kaikissa autoissamme on aina sama hinta!

Tummennetut lasit matkustamossa pitävät yksityisyyden suojattuna.

Kuljetuskalusto JKantola
Kuljetuskalusto JKantola

Maksaminen taksissa

Meidän taksissa maksaminen on helppoa ja turvallista. Hyväksymme käteistä sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit. Meillä käy myös American Express ja Diners Club!

Ja mikä tärkeintä, niin meiltä saat aina kuitin!

Mukavaa matkaa!

J.Kantola

J.Kantola on rovaniemeläinen taksi- ja tilauskuljetuksia tarjoava yritys. Meidän ammattitaitoisten ja koulutettujen kuljettajien kyydissä pääset aina turvallisesti ja ajoissa perille!

Yhteystiedot

 

Yritysmyynti ja tilausajot
010 338 9890
arkisin 9:00-16:00

Puhelinnumero autoon
010 338 9898

Sähköposti
info@jkantola.fi
sales@jkantola.fi

Osoite
Näätäpolku 42,
96900 Rovaniemi

 

Pyydä tarjous

Matka*

Ajankohta*

7 + 13 =