Tietosuoja­seloste

Henkilötietolaki (523/1999) 10 § ja 24§

1. Rekisterinpitäjä

J.Kantola Tmi
Y-tunnus: 2774277-6
Näätäpolku 42 C12
96900 Rovaniemi
Puh. +358 10 338 98 90
info@jkantola.fi

 

2. Yhteyshenkilö

Janne Kantola
Gsm 010 338 98 90
info@jkantola.fi

 

3. Rekisterin nimi

J.Kantola Tmi suoramarkkinointirekisteri

 

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

J.Kantola Tmi käyttää kerättyjä henkilötietoja suoramarkkinointiin, asiakassuhteiden luomiseen ja ylläpitämiseen.

 

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kootaan asiakkaan antamia tietoja, joita käytetään ensisijaisesti suoramarkkinointiin. Henkilötietoja asiakkaalta kerätään seuraavasti: nimi, osoitetiedot, puhelinnumero ja sähköposti. Henkilötietojen lisäksi asiakkaalta voidaan kerätä tietoa asiointien ajankohdista ja ostopäätökseen vaikuttavista tekijöistä.

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä kokoaa rekisteriin ne tiedot, jotka asiakas itse antaa J.Kantola Tmi:lle suoramarkkinointia varten.

 

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

J.Kantola Tmi ei luovuta tietoja muuhun kuin J.Kantola Tmi:n myyjien ja markkinointihenkilöiden käyttöön kohdassa 4 mainittuun tarkoitukseen.

 

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

 

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin tiedot tallentuvat J.Kantola Tmi:n palvelimelle, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. Rekisterit sijaitsevat lukitussa tilassa.

 

10. Tarkastusoikeus

Tietonsa J.Kantola Tmi:lle luovuttaneilla on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa se rekisteriasioista vastaavalle henkilölle, yhteystiedot kohdassa 2.

 

11. Oikeus vaatia tiedon korjaamista

J.Kantola Tmi korjaa tai poistaa rekisterissä olevan tiedon oma-aloitteisesti, kun se on tarkoituksen kannalta tarpeeton. Rekisteröity voi myös itse vaatia tiedon korjaamista tai poistamista, jolloin rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisteriasioista vastaavaan henkilöön.

Tietosuoja-asetukset kunnossa – ei muuta kuin turvallista matkaa

Yrityksille

 

  • Edustusajot ilman taksitunnuksia
  • Ennakkotilaus
  • Lentokenttä ja hotellinoudot
  • Pienet paketit
  • Laskutusajot

Yksityisille

 

  • Suoratilaus
  • Ennakkotilaus
  • Lentokenttä ja hotellinoudot
  • Pienet paketit
  • Retket

J.Kantola on rovaniemeläinen tilaus- ja kuljetusajoja tarjoava yritys. Meidän ammattitaitoisten ja koulutettujen kuljettajien kyydissä pääset aina turvallisesti ja ajoissa perille!

Yhteystiedot

 

Yritysmyynti ja tilausajot
010 338 9890
arkisin 9:00-16:00

Puhelinnumero autoon
010 338 9898

Sähköposti
info@jkantola.fi

Osoite
Näätäpolku 42,
96900 Rovaniemi

 

Pyydä tarjous

Matka*

Ajankohta*

5 + 10 =